Rybí filety s broskví

Dnešní recept je ze španělské kuchyně a opět velice jednoduchý, rychlý, ale dokonalý. 

filety ryba4 porce filet

4 papriky

4 kompotované broskve

2 cibule

kečup

sůl, pepř, olej, mouka na zaprášení

Rybu osušíme, osmažíme na oleji, vyndáme a udržujeme v teple. Na pánev dáme nasekanou cibuli a zesklovatíme, poté zaprášíme moukou a přidáme na kostičky nakrájené papriky. Přidáme šťávu z broskví a dusíme, nemusíte dlouho, aby papriky nebyly moc měkké. Postupně přidáme, kečup, ochutíme solí a pepřem, přidáme nakrájené broskve a můžeme přidat i cukr. Servírujeme rybu na talíři s broskvovou omáčkou a bramborem.

Čerstvé ryby nakupujte v Rybárně Praha.cz

Be Sociable, Share!

Komentáře

comments

Autor: | Vloženo: 17. 10. 2016