Nejjednodušší a nejskvělejší marináda

Sojovka, olivový olej, balzamikový ocet a čerstvý zázvor.  Ingredience vykouzlí vynikající, výraznou marinádu bez soli, kterou můžete použít na cokoliv.  Maso, mořské plody, rybu nebo zeleninu nechte marinovat alespoň 2 hodiny a pak už čekejte jen pochvalu.

tmavá omáčka legální fotografie z fotobanky www.pixmac.cz

tmavá omáčka legální fotografie z fotobanky www.pixmac.cz

Marináda

Sojová omáčka

Olivový olej

Balzamikový ocet

Zázvor

Tekuté ingredience smícháme ve stejném poměru podle množství masa (např. 0,5 dcl od každého), přidáme lžičku až lžíci čerstvého strouhaného zázvoru a je hotovo.

 

 

Be Sociable, Share!

Komentáře

comments

Autor: | Vloženo: 9. 5. 2015