Catfish = Vlkouš obecný

Vlkouš obecný má maso šťavnaté, bílé, pevné a velice jemné chuti. Co je důležité a na co nezapomenout, před tepelnou úpravou musíme rybu stáhnout z kůže.

Úprav v kuchyni je spousta, doporučuje se rybu nakrájet na karbanátky a upéct.

Potřebujeme:
vlkouše nakrájeného na podkovy „karbanátky“ zhruba 0,5 kg
2 lžíce oleje
5 natřených stroužků česneku
1 nadrobno nakrájenou cibuli
sůl
1,5 lžíce rybí omáčky
1 lžíce sojové omáčky
½ šálku vody a ½ šálku kokosové šťávy
1 chilli papričku nasekanou na drobno

jarní cibulka, čerstvě mletý černý pepř, 1 nakrájenou červenou chilli papričku

Osmahneme na oleji česnek, přidáme cibuli a staženou rybu, přidáme koření, vodu, šťávu a přivedeme k varu a pozvolna vaříme do změknutí ryby a zhoustnutí omáčky.

Přidejte cibulku, chilli papričku a cca 2 minuty povařte, přidejte čerstvě mletý pepř.

Čerstvé ryby jedině v rybarnypraha.cz

Be Sociable, Share!

Komentáře

comments

Autor: | Vloženo: 22. 1. 2016