Candát s marinovanou cibulkou a mrkvovo-bramborovou kaší

candat

Nejdříve si připravíme marinovanou cibulku. Nakrájíme ji na tenké plátky, lehce osolíme a přes noc necháme marinovat v olivovém oleji s trochou balzamika.

Filet candáta osolíme a položíme na pánev s rozehřátým olivovým (ne panenským) olejem, opečeme z obou stran. Položíme na talíř a ozdobíme citrónem, který pak na rybu vymačkáte.

Marinovanou cibulku dáme na pánev a restujeme do změknutí.

Mezitím si připravíme bramborovo-mrkvovou kaši:

V osolené vodě s olivovým olejem vaříme na kousky nakrájené brambory a mrkev. Ke konci vaření přidáme půlku stroužku prolisovaného česneku. Rozmixujeme a do kaše zamícháme hrst drobně nakrájeného čerstvého kopru.

Za čerstvou rybu děkujeme Rybárnám Praha.cz :-)

Autor: Iva Neumanová, DESIGNERKA ve společnosti SocksInBox

Mohlo by Vás zajímat: Grilovaný candátMarinovaná ryba

Be Sociable, Share!

Komentáře

comments

Autor: | Vloženo: 6. 6. 2016