Svíčková na smetaně

Nejoblíbenějším českým jídlem je podle mistrů gastronomie svíčková na smetaně, lahodná kombinace křehkého hovězího masa, krémové omáčky a samozřejmě nezbytných knedlíků. Jak už to u tradičních receptů bývá, existuje snad tolik variant, jako je jejich kuchařů. A my vám teď nabízíme ten originální! Doba přípravy: 30 min     Doba vaření: 120 min     Počet porcí: 6 Suroviny: 750 g pravé hovězí svíčkové (nebo hovězí maso zadní), 150 g mrkve, 150 g celeru, 75 g petržele, 1 větší cibule, 50 g slaniny nakrájené 

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 25. 4. 2010

Veletrh VÍNO & Destiláty Praha 2010

Největší expozice vín a destilátů v nových zemích EU Mezinárodní nápojový veletrh je největší expozicí vín, destilátů a ostatních nápojů včetně pochutin v nových zemích EU a probíhá jako každý rok pod patronací předsedy senátu ČR a ministra zemědělství ČR. Letos přichází veletrh se zásadní změnou a to odlišení doby návštěvy pouze pro profesionály od 11 do 14 hod. a zbytek doby je určen i pro veřejnost.  Je významnou událostí pro české producenty i pro dovozce a skýtá možnost vystavovatelům ze zahraničí 

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 21. 4. 2010
Stránka 69 / 69« First...102030...6566676869