Hrníčkový koláč s jahodami a rebarborou

Nemáte váhu a rádi byste něco sladkého, zkuste toto hrníčkové těsto. Je krásně vláčné a hodí se jako základ pod ovocné koláče, ale také ho můžete použít na bábovku, vždy zvolit jen správný poměr. 

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 30. 5. 2017

Grilované krevety

Čerstvé krevety se dají dělat na mnoho způsobů. Co je jejich předností, že jejich úprava je tak jednoduchá a výsledek božský. Dnes si krevety naložíme na gril, ale stejně dobře je můžeme udělat doma na pánvi.

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 23. 5. 2017

Smoothie maker a 3 recepty na smoothie

Nedávno nás ale oslovily z internetového obchodu www.biano.cz a nabídli nám k ozkoušení smoothie maker od značky Bestron. Řekla jsem si, že by možná bylo fajn vyzkoušet si smoothie i doma a dát vám pár tipů na mé oblíbené a osvědčené kombinace. 

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 1. 5. 2017

Telecí steak s chřestem

Sezóna chřestu je tu, jak moc je chřest prospěšný našemu tělu si můžete přečíst v našem článku Chřest. A kromě všech pozitiv, které nám dává, je také velice chutný a příprava nenáročná. Vyzkoušejte…

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 28. 4. 2017

Kuře na paprice a vločkové knedlíky

Ano, i tato pochoutka jde zdravě. Že nevěříte, vyzkoušejte zdravé kuře na paprice s dokonalými knedlíky.

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 7. 4. 2017

Pečená ryba s citronovou omáčkou

Jeden pekáč, pár minut, ryba, smetana, citron….  Výsledkem je šťavnatá ryba s neuvěřitelnou omáčkou.

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 25. 3. 2017

Coleslaw

Salát Coleslaw jako z KFC, mňam :o). Nic složitého nečekejte, salát se má nechat uležet, ale u nás doma většinou tu dobu ani nevydrží. Tak šup, šup – připravte si zelí, mrkev, cibuli, pomazánkové máslo, majolku, mléko…

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 18. 3. 2017

Ossobuco

Italská pochoutka, tradičně připravovaná z telecí kližky s kostí, ale můžete použít maso dle libosti. I variant tohoto receptu je mnoho – s protlakem,  na víně, s citronem nebo česnekem. Dnešní recept je z plecka, kořenové zeleniny a jako příloha těstoviny.

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 18. 3. 2017

Mějte vždy po ruce španělské potraviny nejvyšší kvality

Každý majitel restaurace dobře ví, že základem fungujícího podniku je kvalitní kuchyně, která uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Není nutné, aby váš jídelní lístek vypadal jako četba na dlouhé zimní večery. Právě naopak, zákazníci ocení spíše užší výběr, pokud jim však dokážete nabídnout zajímavá jídla.

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 8. 3. 2017

Konopný dort s tofu krémem

Výborný, bílkovinami nabitý dort, který oslní jemnou chutí krému a výraznou, ostrou, oříškovou chutí korpusu 

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 22. 1. 2017
Stránka 4 / 69« First...23456...102030...Last »