Catfish = Vlkouš obecný

Vlkouš obecný má maso šťavnaté, bílé, pevné a velice jemné chuti. Co je důležité a na co nezapomenout, před tepelnou úpravou musíme rybu stáhnout z kůže. Úprav v kuchyni je spousta, doporučuje se rybu nakrájet na karbanátky a upéct.

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 22. 1. 2016

Novinky Chefparade

Fiestón s Martinem Škodou Už v první kuchařce Škoda nevařit, kterou Martin vydal v sedmnácti, propojoval jídlo s hudbou, zábavou, poznáváním a jinak tomu nebude ani teď. Pokud čekáte klidný večer, kde se odvaří spousta sofistikovaných fusion jídel a tím to skončí, radši mrkněte na jiné kurzy, protože Martin chce, abyste se u vaření hlavně bavili. A co účastníky kromě zábavy čeká dobrého? 

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 19. 1. 2016

Kachna, hranolky a guacamole

Avokádo je bohaté na minerály, vitaminy a vlákninu. Minerály zastupují zejména draslík, měď, magnesium a fosfor. U vitaminů se jedná především o vitaminy skupiny B a dále C, E, K nebo H. Obsahuje velké množství tuků a železa, je dokázáno, že tuky z avokáda výrazně snižují hladinu cholesterolu.

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 14. 1. 2016

Zápichy do burgerů

Zápichy do burgeru s logem vaší restaurace, vkusné a stylové. 

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 13. 1. 2016

Mýty o jídle

Ať jste kdo jste, nejezte lepek, bude vám líp. Po cukru se tloustne, nahraďte ho tukem. Po tuku se tloustne, nahraďte ho sacharidy. Po cukru a tuku se tloustne, jezte hlavně bílkoviny. …ať žijí žabomyší války.

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 7. 1. 2016

Nábytek na letní zahrádku. Jaký materiál zvolit?

Zařízení, která mají letní zahrádku, ještě aktuálně nemusí nic řešit. Pokud ovšem chcete v letošním roce obměnit nábytek, nepochybně vás bude zajímat, jaký materiál zvolit.

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 30. 12. 2015

78 receptů na koktejly

A budete vědět co podávat hostům, každý si jistě vybere

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 30. 12. 2015

Vánoční menu z restaurace Břevnovka

Rybí polévka,  vánoční kapr v mandlích a bramborový salát. Dobrou chuť a šťastné a veselé :-). Vánoční menu z restaurace Břevnovka.

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 24. 12. 2015

Kapr po Střelsko Hošticku

Kapr, který se dělá v pekáčku na cibuli. Jednoduché, rychlé a především perfektní

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 22. 12. 2015

Festival polévky v holešovické tržnici

První pražský ročník Festivalu polévky se bude konat v sobotu 19. 12. od 10.00 hodin v holešovické tržnici spolu s Boutique Market. Vstup na festival je zdarma.

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 17. 12. 2015
Stránka 10 / 69« First...89101112...203040...Last »