Lososové chlebíčky s kaparovou a křenovou pomazánkou

Plánujete narozeniny, grilovací party nebo jen si chcete dát lehkou večeři? Toto je ideální jídlo. Základ je uzený losos, pomazánka podle chuti a čerstvé bylinky.

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 9. 9. 2017

9 potravin pro zdravé a krásné vlasy

Roztřepené konečky, splihlý účes, slabé vlasy bez lesku. Poznáváte se? Tak to je načase s tím něco udělat. Co přidat do jídelníčku, aby byly vaše vlasy zdravější?

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 23. 8. 2017

Celerové hranolky

Obměňte bramborovou přílohu za zeleninovou. Celer se často používá jako základ do polévek. Ale uvidíte, že i jako příloha bude fantastický.

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 11. 8. 2017

Tymiánová limonáda s citronem

Léto ještě nekončí a teplých letních dnů si ještě užijeme. Určitě se bude hodit pro osvěžení tymiánová limonáda s citronem. Základem je svařený tymiánový sirup, který v lednici také vydrží a můžeme s ním dochutit i čaj. Tím získáme skvělého pomocníka na odhlenění.

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 11. 8. 2017

Míchané drinky s rumem

Obliba míchaných drinků stále stoupá. K přípravě míchaných nápojů se jakožto hlavní alkoholická složka skvěle hodí rum. Tady jsou tři základní recepty s ním.

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 21. 7. 2017

Pečená rajčátka se sýrem a česnekem

Toto jídlo je naprosto famózní, nečekala jsem tak skvělou chuť. Může být lehká večeře nebo jen tak na stole k zobání. Nezapomeňte mít vždy čerstvé pečivo, křupavou bagetku, se kterou budete vytírat výpek. Pro masomilce můžete doplnit kousky masa.

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 12. 7. 2017

Pečené uzené koleno

Už při vaření získává koleno chuť bylinek a česneku. Při pečení se koleno potírá marinádou, která nemá konkurenci. Famózní pečené koleno… vyzkoušejte. 

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 20. 6. 2017

Špagety s cuketou

Lehké letní špagety s cuketou příjemně zasytí a mají spoustu obměň, důležitý je kvalitní olivový olej, čerstvá zelenina, bylinky, česnek a parmazán.

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 18. 6. 2017

Jak grilovat zdravě?

Grilování je v současnosti velmi oblíbené. Navíc už je známo, jak grilovat zdravě. Stačí respektovat uvedená pravidla a připravíte si chutný pokrm v souladu s pravidly zdravé výživy. Nemusíte se obávat, že jídlo bude obsahovat karcinogenní látky.

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 10. 6. 2017

Hrníčkový koláč s jahodami a rebarborou

Nemáte váhu a rádi byste něco sladkého, zkuste toto hrníčkové těsto. Je krásně vláčné a hodí se jako základ pod ovocné koláče, ale také ho můžete použít na bábovku, vždy zvolit jen správný poměr. 

Číst celý článek
Autor: | Vloženo: 30. 5. 2017
Stránka 1 / 6712345...102030...Last »